24-uurs ruimte

Wij hebben bij de verbouwing van ons uitvaartcentrum bewust de keuze gemaakt om een 24-uurs familieruimte te creëren.
Wellicht is dit nieuw voor u en dan leggen wij u graag uit wat de voordelen zijn van het gebruik van een 24-uurs ruimte en welke mogelijkheden dit biedt.
Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare op te laten baren in ons uitvaartcentrum, dan kunt u kiezen voor deze ruimte. Uw dierbare wordt dan in een kist of op een opbaarplank opgebaard in een sfeervolle ruimte waar u 24 uur per dag gebruik van kan maken. U bent dan in de gelegenheid om de overledene te bezoeken op het moment dat u goed uitkomt. U hoeft hier dan geen afspraak voor te maken, want u krijgt uw eigen sleutel die toegang geeft voor deze ruimte.

Dit geeft ook de flexibiliteit om bijvoorbeeld gasten te ontvangen die in een intieme sfeer afscheid willen nemen. U kunt het allemaal zelf bepalen zonder dat u rekening hoeft te houden met de openingstijden van ons uitvaartcentrum.
Er staat in deze ruimte een tafel met stoelen en er is een kleine keuken die u van alle gemakken voorziet. U kunt hier ook tegen vastgesteld tarief zelf een kopje koffie en thee zetten, maar er staat ook een koelkast met frisdrank en pakjes drinken voor kinderen.
Het geeft u dus alle tijd, rust en ruimte om op uw eigen manier afscheid te nemen.

De laatste eer

24-uurs kamer

Wij hebben bij de vernieuwing van ons uitvaartcentrum bewust de keuze gemaakt om een 24-uurs familie kamer te creëren.
Wellicht is dit nieuw voor u en dan leggen wij u graag uit wat de voordelen zijn van het gebruik van een 24-uurs kamer en welke mogelijkheden dit biedt.
Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare op te laten baren in ons uitvaartcentrum, dan kunt u kiezen voor deze ruimte. Uw dierbare wordt dan in de kist of op een opbaarplank opgebaard in een sfeervolle ruimte waar u 24 uur per dag gebruik van kan maken. U bent dan in de gelegenheid om de overledene te bezoeken op het moment dat u goed uitkomt. U hoeft hier dan geen afspraak voor te maken, want u krijgt uw eigen sleutel die u toegang geeft voor deze ruimte.

Dit geeft u ook de flexibiliteit om bijvoorbeeld gasten te ontvangen die in een intieme sfeer afscheid willen nemen. U kunt het allemaal zelf bepalen zonder dat u met de openingstijden van ons uitvaartcentrum rekening hoeft te houden.
Er staat een tafel met stoelen in deze ruimte en er is een kleine keuken die u van alle gemakken voorziet. U kunt hier ook tegen vastgesteld tarief zelf een kopje koffie en thee zetten, maar er staat ook een koelkast met frisdrank en pakjes drinken voor kinderen. En heeft u behoefte aan iets anders, dan staat er zelfs een fles wijn voor u klaar.
Het geeft u dus alle tijd, rust en ruimte om op uw eigen manier afscheid te nemen.